WELCOME TO tiQa'S blog

lawat-lawat

kwn2.

sesiapa yg terasa dirinya baik dgn aku,bolelahh ambek award ni. sila gn malu2 oke? TO MY DEAREST FOLLOWERS:sila ambil award ni ok?and sorry kalo tdk lawa.

Tuesday, 15 December 2015

"pencarian bloglist fiaz diary untuk january 2016"

Assalamualaikum♥



syarat penyertaan:
1.follow blog aku..hehe jujur yaa..
2.ni option rajin sape yang ada kicau-kicau(twitter)follow lah.
3.copy banner tu kat post korang then backlink kan ke blog aku..
4.buat tajuk kat entry korang "pencarian bloglist fiaz diary untuk january 2016"
5.maaf kali ini aku agak memilih sikit jadi, korang kena letak sebab-sebab yang menarik perhatian aku kenapa korang nak senarai dalam bloglist aku..relax aku ni tak kejam pun..buat biasa-biasa pun okay!
sebab aku tak rasa ada orang nak buat review blog aku yang suamsuam kuku ni...
6.lastly letak link korang kat ruangan komentar ya..