WELCOME TO tiQa'S blog

lawat-lawat

kwn2.

sesiapa yg terasa dirinya baik dgn aku,bolelahh ambek award ni. sila gn malu2 oke? TO MY DEAREST FOLLOWERS:sila ambil award ni ok?and sorry kalo tdk lawa.

Sunday, 24 May 2015

Segmen : Selamat Hari Lahir By Nisa Zamberi

Assalamualaikum ♥
lama tak join segmen.kali ni join segmen yang dibuat oleh cik nisa..:)

klik untuk view page nisa.
wish birthday.
selamat hari lahir nisa..
semoga sentiasa berada dalam lindungan Allh s.w.t.
menjadi anak yang taat kepada ibu bapa.
sabar dan redha dalam kehidupan.
berjaya dunia dan akhirat.

-Hidup lah seperti padi.semakin berisi semakin tunduk.bukan seperti tin kosong.
-Kalau tidak boleh menjadi mentari untuk menerangi bumi..jadilah bulan yang bersinar dimalam hari.
-Kita tidak tahu apa yang akan terjadi hari esok...Maka dengan itu kita kita sentiasa bersedia...
-Nak berjaya?carilah berkat dan redha Ibu bapa...Bukan semua orang yang berjaya tu pandai.Tapi mereka yang berjaya selalu pandai cari peluang.



Syarat-syaratnya :

* Terbuka kepada seluruh warganegara Malaysia
* Terbuka kepada anda yang mempunyai akaun blog dan facebook
* Follow blog Ini 
* Buat entri / post yang bertajuk " Segmen : Selamat Hari Lahir By Nisa Zamberi "
* Letakkan banner dalam entry / post korang dan backlinkkan ke sini.
* Dalam entry korang tu, buat satu gambar / ucapan / kata kata semangat sempena birthday Nisa *eheheh*
* Dah siap ? Hantar link entry / post anda di ruangan komen.
Tarikh Tamat :21 Jun 2015