WELCOME TO tiQa'S blog

lawat-lawat

kwn2.

sesiapa yg terasa dirinya baik dgn aku,bolelahh ambek award ni. sila gn malu2 oke? TO MY DEAREST FOLLOWERS:sila ambil award ni ok?and sorry kalo tdk lawa.

Sunday, 24 May 2015

Segmen Blogwalking & Throwback By NaD Dea

Assalamualaikum♥

klik untuk ke page nad
Kenapa memilih untuk menggunakan url blog yang sekarang ni?
Url blog ni di ambil dari nama sendiri...which is noor atiqah.simple kan?senang orang nak cam..

Kenapa terjebak dalam dunia blogging ni?
Memula terjebak dengan penulisan blog nie sebab masa zaman belajar dulu..ok sebelum ni ada blog lain..tapi tak ingat username dan password.citer jujur dia sebab follow blog Hafiz Hamidun aaahh...sekarang dah tak follow dah..zaman sekolah kann..juruh gitu.
so terjebak lahh...nak komen senang kan..Dan umpama diari yang tak terluah..gitu...

dah nama pun #throwbak kann..nak buh gak gamba zaman muda..

seronok nya dapat bermain macam ni..:D

Syarat-syarat penyertaan
  1. Mempunyai sebuah blog
  2. Follow blog nad yang tak berapa nak lawa ni dan like fanpage nad yang ada kat sidebar tu (kalau nak follow media sosial pun dialu-alukan).
  3. Tepek (copy paste) banner yang tak berapa nak comel kat atas tu dan linkkan ke entry ni
  4. Buat entry yang bertajuk "Segmen Blogwalking & Throwback By NaD Dea"
  5. Dalam entry tersebut, nyatakan kenapa awak memilih untuk menggunakan url blog yang sekarang ni dan kenapa awak terjebak dalam dunia blogging ni
  6. Dah siap tulis entry, letakkan link entry awak tu di ruangan komen di entry segmen ni (komen di entry lain tak dikira)
  7. Tarikh tutup : 8 Jun 2015

esok lebih baik dari hari ini dan hari ni lebih BAIK dari hari semalam.:)