WELCOME TO tiQa'S blog

lawat-lawat

kwn2.

sesiapa yg terasa dirinya baik dgn aku,bolelahh ambek award ni. sila gn malu2 oke? TO MY DEAREST FOLLOWERS:sila ambil award ni ok?and sorry kalo tdk lawa.

Friday, 14 November 2014

TUTORIAL MAKE UP

Assalamualaikum

CARA MAKE UP KENTAM KEROMO BY me
pastikan muka korang dah cuci dengan bersih dan tangan korang telah dicuci.
1)Apply base.kalo dulu foundation kan..sekarang dah senang..ada bb cream..
ada banyak jenis bb cream.cc cream pun okey.ada yang stick ada yang liquid.
2)concelar/ejaan tu btol ke tak?ada yang stick ada yang liquid.
3)apply bedak asas yang all in one pun boleh.
4)blusher.korang kne senyum tau masa sapu blusher ni..sapu dkat tulang pipi..
5)apply pembayang mata,maskara,eye liner dan eye brown.*yang ni pun masih dalam pembelajaran*
6)apply pelembam bibir/lipstik/lipsgloss..
jangg jangg..
inilah hasilnya...
SELAMAT MENCUBA!!

esok lebih baik dari hari ini dan hari ni lebih BAIK dari hari semalam.:)