WELCOME TO tiQa'S blog

lawat-lawat

kwn2.

sesiapa yg terasa dirinya baik dgn aku,bolelahh ambek award ni. sila gn malu2 oke? TO MY DEAREST FOLLOWERS:sila ambil award ni ok?and sorry kalo tdk lawa.

Tuesday, 18 November 2014

Segmen : Blogwalking by Syahirah Valiant #1

Assalamualaikum
kali ni join segmen syahirah valiant pulak.hikss..
baru nak updates dari draf...:O
okey ni syarat nak join segmen syahirah ye..
Syarat-syarat :
1. Follow blog IRA *wajib
2. Follow Instagram *optional
3. KLIK SINI  *jujur ok :)
4. Buat entri yang bertajuk "Segmen : Blogwalking by Syahirah Valiant #1" 
5. Tempek banner yang tak comel tu dalam entri korang
6. Backlinkan link entri korang dekat komen sahaja.
esok lebih baik dari hari ini dan hari ni lebih BAIK dari hari semalam.:)