WELCOME TO tiQa'S blog

lawat-lawat

kwn2.

sesiapa yg terasa dirinya baik dgn aku,bolelahh ambek award ni. sila gn malu2 oke? TO MY DEAREST FOLLOWERS:sila ambil award ni ok?and sorry kalo tdk lawa.

Sunday, 2 November 2014

Segmen Blogwalking By IJ #1

Terbuka,terjoin..wah ayat x boleh blah..
nak ajak korang join segmen IJ ni..korang join tauu..:D

KLIK BANNER UNTUK JOIN

Syarat-syarat penyertaan:
1. Follow blog Iris Jasmine | Bits & Pieces dan Google+ saya
2. Buat satu entri bertajuk "Segmen Blogwalking By IJ #1"
3. Copy paste code dalam scroll box di bawah.
4. Tinggalkan URL/LINK di ruang komen entri ini sahaja. Jangan tercicir kat tempat lain pulak. Hihi.
5. Sila promote segmen ni kemana saja anda pergi :P Nak tag kawan-kawan pun boleh.

Tarikh tamat ialah pada 14 Nov 2014. So cepat-cepat join okay?

Lucky Blogger (akan dipilih melalui random.org):
Pemenang pertama x Topup RM20
Pemenang kedua & ketiga x Topup RM10

Memandangkan aku mungkin tak ada masa nak buat penghantaran barang guna pos laju, so aku cuma dapat bagi topup je. Insyallah next time boleh buat giveaway pulak kan. Haa itu baru akan dapat hadiah. :D 

Join la ramai-ramai! =)

esok lebih baik dari hari ini dan hari ni lebih BAIK dari hari semalam.:)