WELCOME TO tiQa'S blog

lawat-lawat

kwn2.

sesiapa yg terasa dirinya baik dgn aku,bolelahh ambek award ni. sila gn malu2 oke? TO MY DEAREST FOLLOWERS:sila ambil award ni ok?and sorry kalo tdk lawa.

Tuesday, 18 November 2014

" Segmen #2 : Bloglist Disember 2014 "

Assalamualaikum
hari ni join segmen ubai.korang join la sama ye..
SYARAT-SYARAT PENYERTAAN 
1. Follow blog ubai dan like fanpage ubai2. Buat Entri ber tajuk" Segmen #2 : Bloglist Disember 2014.        
sahaja letak banner atas ni dalam entri dan backlink ke entri ni yo.
3.Tugasan : Pendapat korang terhadap blog kataubaid ni 
*tak perlu panjang pun tkpe ^^
simple dan berinformasi -bodek-
4. Tinggalkan Link korang kat ruang komen ya! simple kan?jom la join 
Tarikh tutup:12 Nov 2014 smpai 22 Nov 2014
5 Blog akan tersenarai utk Bloglist Disember nanti !!dan short review mengenai blog-blog tersebut (^_^)
esok lebih baik dari hari ini dan hari ni lebih BAIK dari hari semalam.:)