WELCOME TO tiQa'S blog

lawat-lawat

kwn2.

sesiapa yg terasa dirinya baik dgn aku,bolelahh ambek award ni. sila gn malu2 oke? TO MY DEAREST FOLLOWERS:sila ambil award ni ok?and sorry kalo tdk lawa.

Thursday, 13 November 2014

1st Segmen Blogwalking & Kenali Blogger By NaD Dea



Assalamualaikum w.b.t.
kali ni aku join segmen bersama blog fiqa..blog hijau nyaman je tengokk..
okey,tak yah cite panjang jom tengok syarat pernyertaan.:)


Syarat-syarat penyertaan :
  1. Follow blog nad yang kerdil ni, follow Google + dan like fanpage. Wajib ! Kalau nak follow acc media sosial nad pun boleh. Terpulang kepada korang.-DONE
  2. Buat entry yang bertajuk "1st Segmen Blogwalking & Kenali Blogger By NaD Dea"..-DONE
  3. Copy banner kat atas dan back linkkan ke entry segmen ni..-DONE
  4. Dalam entry anda, nyatakan 10 fakta mengenai anda. Nak lebih pun tak apa.
  5. 1)anak kepada encik ruslan dan isterinya.
  6. 2)anak ketiga dari 5 beradik.
  7. 3)tinggal bersama keluarga.
  8. 4)sudah berkerja.
  9. 5)seorang health worker.
  10. 6)sekarang fokos pada perkerjaan
  11. 7)kurang berat badan.
  12. 8)target tahun lepas kene carry forward tahun depan.
  13. 9)mempunyai perut yang senang terkena cirit birit.
  14. 10)sangat suka karton/komik shin chan sebab comel dan kening dia menggoda...
  15. 11)suka bagi kata-kata semangat dan sokongan pada orang lain.
  16.  
  17. Publish dan letakkan link entry anda di ruangan komen entry segmen ni..-DONE
Tarikh tutup : 20 November 2014



esok lebih baik dari hari ini dan hari ni lebih BAIK dari hari semalam.:)