WELCOME TO tiQa'S blog

lawat-lawat

kwn2.

sesiapa yg terasa dirinya baik dgn aku,bolelahh ambek award ni. sila gn malu2 oke? TO MY DEAREST FOLLOWERS:sila ambil award ni ok?and sorry kalo tdk lawa.

Sunday, 7 September 2014

soalan2 interview KKM (jururawat) Part 1

1st terbiu dlm english ye noks.tak tipu punya ni heh.
nak terpusing jgk lidah.dah tu merdikal term lagi.pastu ada oski time terbiu.nak terkucil dibuatnya.

antara soalan yang korang kena titik beratkan.soalan berkaitan dengan Emergency.siyes bnyk soalan..
CPR kne tahu berapa blow berapa compress.berapa cycle.pastu kne aaa tahu term panjang CPR.
code blue.apa patut buat.
pastu ubat2 emergency and ubat asas.cara bagi.
suctioning,jenis2 mask.pastu ada soalan situasi.mcm oski.
dan dia akan tnaya.kenpa nak masuk govement.knapa nk jd misi.
MISI.VISI KKM.budaya kerja.Bajet pada tahun tu.kerajaan plan apa untuk kesihatan.
penempatan.jgn mintak dedekat.xdpt punya -xramai yang dpat punya oii-
next aku sambung lagi.sebab kne tengok buku yang aku gne masa interview.


esok lebih baik dari hari ini dan hari ni lebih BAIK dari hari semalam.:)