WELCOME TO tiQa'S blog

lawat-lawat

kwn2.

sesiapa yg terasa dirinya baik dgn aku,bolelahh ambek award ni. sila gn malu2 oke? TO MY DEAREST FOLLOWERS:sila ambil award ni ok?and sorry kalo tdk lawa.

Friday, 23 November 2012

timetable*




Jadual harian..
Bukan nak mengada kata…oohhh…saya busy..taknak cakap dengan awak..dan seangkatan dengannya..
But have a look…Saya tak tipu u oll..Pack..rite?masa untuk mencelah pun xde.back to office..welcome back to work..even people can judge me.You have your own right to choose ,to manage your life. .And would like to say..You don’t put I situation on your shoes..!Is not easy to be a nurse  nowadays .Even though you have been qualified. They may ask you.. Experience for at least 3 year or more.Walaupun mereka kurang staff…Jadi kena bersusah dulu untuk  survive .korang paham tak?How tired I am. L




esok lebih baik dari hari ini dan hari ni lebih BAIK dari hari semalam.:)