WELCOME TO tiQa'S blog

lawat-lawat

kwn2.

sesiapa yg terasa dirinya baik dgn aku,bolelahh ambek award ni. sila gn malu2 oke? TO MY DEAREST FOLLOWERS:sila ambil award ni ok?and sorry kalo tdk lawa.

Thursday, 15 November 2012

SEGMEN : Bloglist November by FA


Assalammualaikum,
Salam Sejahtera,



CARA-CARA UNTUK MENYERTAINYA :

1. Buat satu entri bertajuk "SEGMEN: Bloglist November by FA
2. Follow blog Nurul 
3. Tak perlu "tag" sesiapa ..
4. Sudah publish ? Tinggalkan link segmen dekat kotak komen dibawah ..
5. Tarikh akhir : 15 November 2012 ( 2petang)

Apa kelebihan bila blog anda ada di bloglist Nurul ?

1. Bila Nurul ada join ape-ape segmen yg memerlukan tag rakan blogger , blog korang yg Nurul cari dulu ..
2. Bila korang update , automatik Nurul akan baca .. Insyaallah ..
3. Traffic blog korang akan meningkat .. Insyaallah ..

Ada hadiah tak bila join segmen nieh ?

Hadiah tak ada .. Tapi Nurul akan buat satu entri khas untuk 3 blogger yg bertuah .. 

Macam mana nak jadi blogger bertuah tuh ?

Hahaha, tak tahu .. Bergantung pada entri yg korang buat kot .. Ape-ape pun , selamat bersegmen .. Buatlah ayat yg menarik untuk jadi blooger bertuah tuh ..
p/s:harap dpat naikkan ranking..muahahha..:D


esok lebih baik dari hari ini dan hari ni lebih BAIK dari hari semalam.:)