WELCOME TO tiQa'S blog

lawat-lawat

kwn2.

sesiapa yg terasa dirinya baik dgn aku,bolelahh ambek award ni. sila gn malu2 oke? TO MY DEAREST FOLLOWERS:sila ambil award ni ok?and sorry kalo tdk lawa.

Thursday, 15 November 2012

penggalaman br1m 1.0

last year saya,salah seorang pekerja br1m..masa tu borang xde on9 lagi..hanya bole muat turun on9 je..
kaunter penuh sesak.bilik yang ber'air-cond pun mcm bilik xde air cond dan kipas..sgt crowded!
kami pun kne speed keja mcm apa..asyik di ingatkan dgn KPI dan due date.
pengarah selalu sangat naik melawat prestasi kami yang.tu yang makin stress...!!
plus yang takNakberapaSyok bila pemohon tak boleh terima mereka tak cukup syarat memohon..
tendang pintu apa yang ada..ini ke contoh rakyat bertamadun?lagi memalukan bangsa aku..:((
br1m 2.0 ni dah tak crowded mcm masa kami..mungkin sbb dah bole apply on9.
klik gambar untuk teros ke application br1m
moh lah kte tgk gambar..bnyk tapi taknak korang pengsan layan...hihi..

masa mula-mula dapat kerja br1m.hepi sgt tahu..:D
masa kerja-sila hormati..
geng gegirl
geng laki-laki
last-last tinggal ni je...ada yang dah masuk cawangan lain pun..
jaga kaunter warga istemewa-warga emas,ibu menggandung dan yg special2.
tengok pemohon pagi pun dah ramai.

oleh kerana terlalu sesak..sampai ada pengsan.panggil ambulan.-haruslah poyo sket..:D

ni masa tgh usaha key-in data..kteorg stay sampai mlm kot keja...-tapi xde lah sampai mid night.demi rakyat..konon..tapi caci tak penah tak kena..hoho...
saat akhir sahabat tamat khidmat.
end date:dapat sijil penghargaan dari tuan haji..hee..:)
hadiah kenangan..

esok lebih baik dari hari ini dan hari ni lebih BAIK dari hari semalam.:)