WELCOME TO tiQa'S blog

lawat-lawat

kwn2.

sesiapa yg terasa dirinya baik dgn aku,bolelahh ambek award ni. sila gn malu2 oke? TO MY DEAREST FOLLOWERS:sila ambil award ni ok?and sorry kalo tdk lawa.

Saturday, 17 November 2012

Contest I Choose To Wear Hijab

hari ni aku join contest kenapa saya berhijab
ini tuan owner punya twitter-@IamSalwaIsmail
goo.gl/pzb6A 
banner beliau
Syarat syarat : 
  1. Buat entry bertajuk "Contest I Choose To Wear Hijab" dan letak banner di atas
  2. Letak gambar yang korang pertaruhkan







saya memakai hijab kerana ia tuntutan bagi kita wanita Islam..dengan berhijab maka terpeliharalah maruah kita.insya-Allah.. 
gambar dari sekolah until now...hehe..   
semua done!semua done!


1st prize
RM50
Maxi skirt 
Bawal plain 
Review blog

2nd prize
RM30
Maxi skirt 
Review blog

3rd prize
RM20
Bawal plain 
Review blog

 7 saguhati (Random.org)
Bawal plain (sehelai setiap seorang) + Review blog (untuk 3 pemenang)
Topup RM5 + review blog (untuk 4 pemenang)

Sila follow blog dan twitter sponser topup! 
Tarikh tutup : 7 Disember 2012 (sebulan je)
Update :
# Hadiah bertambah!


#Nak hadiah cepat-cepat, lawa-lawa, pegi buat sendiri dekat sini goo.gl/pzb6A

Meh la join. Manalah tau ada rezeki kannnnnn ;) boleh menang tanpa bertanding kalau takde sape nak join -_____- Sesape nak sponser hadiah lagi, boleh contact ikut facebook okayyyy?

*Stiky post sampai 7 disember 2012*
esok lebih baik dari hari ini dan hari ni lebih BAIK dari hari semalam.:)