WELCOME TO tiQa'S blog

lawat-lawat

kwn2.

sesiapa yg terasa dirinya baik dgn aku,bolelahh ambek award ni. sila gn malu2 oke? TO MY DEAREST FOLLOWERS:sila ambil award ni ok?and sorry kalo tdk lawa.

Thursday, 15 November 2012

1st Segmen : Kasi Terjah by Add


Assalammualaikum and Olla Eartthling !!
Ehemmm . Heyy semua . Dah baca tittle kat atas tu . Ni first segmen Add . Add melancarkan segmen ni harini . Harap dapat sambutan ;D Hee . Add buat segmen ni sebab semua mesti dah cuti sekolah kan . So dapat lah kita megeratkan silaturrahimm .

Syarat :
1-Follow blog Add ni , Add akan follow balik . Nyatakan followers sekarang :D
ada 67..soobbbb!..:(
2-Klik SINI , SINI , dan SINI *jujur dan ikhlas tau *tunggu sampai habis loading
3-Buat satu entry yang bertajuk '1st Segmen : Kasi Terjah by Add'
4-Copy dan paste banner kat bawah ni kedalam post tadi
http://1.bp.blogspot.com/-iwJzQ7C_zNA/UKIO_Ccv5cI/AAAAAAAABm8/Ff6xWIUn1qs/s1600/SegmenKasiTerjah!.gif
5-Letak link post tadi ke dalam kotak komen entry ini.
6- Akan terbatal jika penyertaan kurang dari 30 orang .
     Segmen tidak akan dibatalkan , peserta sudah lebih dari 30 orang ^^

Wuuu . Ada Hadiah menanti kalau ramai yang join . Followers siapa yang naik mendadak akan dapat hadiah . So join join ! Due date : 1.12.12 Tepat jam 0000 . Okay tak tarikh tu? Actually tarikh ni ulangtahun perkahwinan ibuayah Add . hehehe . Okay itu sahaja . Sekian . Wassalam .
semua done!


esok lebih baik dari hari ini dan hari ni lebih BAIK dari hari semalam.:)