WELCOME TO tiQa'S blog

lawat-lawat

kwn2.

sesiapa yg terasa dirinya baik dgn aku,bolelahh ambek award ni. sila gn malu2 oke? TO MY DEAREST FOLLOWERS:sila ambil award ni ok?and sorry kalo tdk lawa.

Friday, 6 July 2012

give away contest

my dear sheila salleh, telah mengtag hamba dalam blog beliau..
maka,hamba ni pun menyambut laaahh..
contest kali ni....
B2 B...
hadooii....aku pun tak tahu bila nak ber bride to be tuu... :D
ini adalah links blog contest ....
Photobucket
[sila klik gambar utk ke blog B2B ]
disebabkan contest B2B kan..hambe also have my own dream kan...

1)tema taman
2) kanak-kanak girls or boys pun kiut jadi orang yang menggiring aku kat depan..pheeeww...
ni contoh gaun..:D
3)baju angkat nikah nak tema melayu..baju kurung,kebaya, baju pahang..

4) malam berinai or reception...nak rasa jugak budaya orang asing kan..:D
so nak lerr cheosam ke..gaun ke..kimono pun okeh..:D

5)dan kalu boleh nak ada pelamin...tak kisah ler.ada majlis rejis tepung tawar atau pun tak..
sebab nak kongsi moment dgn kawan & family..baru rasa mud jadi bini orang konon...
kalau boleh nak fresh flowerr...ohhhooooi...mimpi bole je..:D
sape yang hambe nak tag:semua follower aku dan juga pelawat belog nihh....
terima kasih cap ubi,
senang-senang datang lagi.
v Anda semestinya perlulah menjadi follower blog dan like page kami (b2b). 
v Anda perlulah membuat satu wall post tentang give away ini beserta dengan banner di bawah dan link kan banner ke post ini. Kemudian mencadangkan 5  orang rakan blogger untuk menyertai give away ini.
v Tinggalkan link post give away, senarai 5 rakan beserta email anda di ruangan comment.
v Tarikh tutup penyertaan :  31 Julai 2012