WELCOME TO tiQa'S blog

lawat-lawat

kwn2.

sesiapa yg terasa dirinya baik dgn aku,bolelahh ambek award ni. sila gn malu2 oke? TO MY DEAREST FOLLOWERS:sila ambil award ni ok?and sorry kalo tdk lawa.

Saturday, 28 July 2012

Admire


Assalamualaikum..

Story kali ni ni nak cerita pasal 'admire'..
Btw,korang penah baca tak kisah liyana jasmine?menyeramkan kan?tp kte punye tak lah horror mcm tuu..
Cumanya kerap diganggu masa privasi...
masa tengah kerja,tidur.ada je call dari unknown.
dan sememangnya tak kenal pun mereka ini..
padahalnya,BR1M sudah pun tamat tempoh.kenapa gangguan masih ada?dan dah hampir setahun pun tinggal kan kolej.ada lagi yang mengacau.
and yang tak best..sbb kte tahu spe dia.tapi dia tahu spe kte..'hooror' tuu..

lagi tak leh blah bila ingat aku ni najwa latiff?errk?peliks..

isu liyana jasmin.
yuchoon pun terkena.
isu yoochon j.y.j-pancaindera-tak ingat tarikh. -boleh reviev di links ni.