WELCOME TO tiQa'S blog

lawat-lawat

kwn2.

sesiapa yg terasa dirinya baik dgn aku,bolelahh ambek award ni. sila gn malu2 oke? TO MY DEAREST FOLLOWERS:sila ambil award ni ok?and sorry kalo tdk lawa.

Sunday, 15 July 2012

1st GiveAway by Puan Sheila

assalamualaikum-pink Pictures, Images and Photos

terus ke links
tell the truth before jawap contest ni..
sheila.actually dah jawab..then nak updates..suddenly terdelete pos..haissh..jadi ni kali ke 2 jawab contest puan sheila.
Apa yang penting untuk join contest ini?
* Harus follow blog ^ Triple S ^ & April June 2011 (kepunyaan Puan Sheila)
* Buat satu entri bertajuk 1st GiveAway by Puan Sheila dan sambungkan ayat ini : "Saya rasa apa yang menarik tentang kedua-dua blog ^ Triple S ^ & April June 2011 kerana .... "
* Letak banner di atas dan linkkan ke entri contest ini
* Jangan lupa, sila tinggalkan komen anda di entri ini berserta link dan nama
* Tag 2 kawan blogger anda dan jangan lupa ajak dorang join contest ini ya
* Penyertaan bermula 12 - 31 Julai 2012 (20 hari sahaja)
* Pemenang diumumkan pada 1 Ogos 2012
* Hadiah - insya Allah lumayan !

 Saya rasa apa yang menarik tentang kedua-dua blog ^ Triple S ^ & April June 2011 kerana ....
gaya penceritaan terus dari hati..takde terlaluberbunga mcm nak buat novel meniti kaca atau bukit kepong. (gaya penceritaan yang sarat) erti kata lain mudah di fahami
dan beliau banyak menyertakan gambar-gambar beliau bersama cerita aktivitinya..
sometimes bila terlalu banyak text..buat kte rasa mengantuk...
dan lagi satu yang menarik..gambar beliau..ceh,asal manja benor dgn HK?jelez beta..hAHA..!-just kidding.
that all

yang kena tag:najwa, eeira