WELCOME TO tiQa'S blog

lawat-lawat

kwn2.

sesiapa yg terasa dirinya baik dgn aku,bolelahh ambek award ni. sila gn malu2 oke? TO MY DEAREST FOLLOWERS:sila ambil award ni ok?and sorry kalo tdk lawa.

Saturday, 28 July 2012

1st GiveAway : BloggerShip GiveAway by Aina , Ain & AzReen


hari ni ari terakhir untuk join giveaway  dari aina.

#Tempek banner ni di entry.
Syarat-syarat 
  1. Follow Aina & Ain & Follow twiter Ain (Wajib/Tak wajib kalau tkde)
  2. Add AzReen ShaHida
  3. Like Fanpage INI
  4. Wajib Follow,Add,Like semua sponsor !
  5. Buat 1 entry bertajuk "BloggerShip GiveAway by Aina , Ain & AzReen"
  6. Nyatakan nama seorang blogger yang menjadi idola anda dalam entry itu
  7. Komen-kan link ENTRY anda itu
  8. Selalu terjah blog saya dan Aina untuk mengetahui perkembangan GA ni.
  9. Akan tersingkir jika tidak mematuhi syarat-2 ni *kejam
  10. Mesti letak banner giveaway dekat blog kalau nak menang. Link-kan dekat blog ni / Aina. *wajib

  11. idola blogger-sheila all done..!
Cara Pemilihan Pemenang
  1. Random.org
  2. Blogger yang menjadi idola ramai
  3. Top Refferal 
Banner Di Sidebar!

 URL : 
http://i.imgur.com/ypwXB.gif
Tempekkan banner diatas di sidebar korang dan link kan ke entry INI!DUE DATE : 28/8/2012

Senarai Sponsor Senarai Hadiah *coming soon

#GA akan tutup selepas 200 penyertaan :)