WELCOME TO tiQa'S blog

lawat-lawat

kwn2.

sesiapa yg terasa dirinya baik dgn aku,bolelahh ambek award ni. sila gn malu2 oke? TO MY DEAREST FOLLOWERS:sila ambil award ni ok?and sorry kalo tdk lawa.

Saturday, 2 June 2012

soalan sheila

 Assalamualaikum semua.
 Salam ceria buat yang bukan muslim. Thanks to all yang masih sudi jenguk2 blog tak semenggah aku ni. For my stalker, dont let your mind over works,ok. Harini aku nak balas tag kat blog member aku, puan sheila salim.Terima kasih sebab inform via blog  dah lama tapi tak perasan..sorrry

Sila baca syarat2 di bawah untuk reply tag ini :-
You must post this rules
  1. Each person must post 11 things about themselves in their journal.
  2. Answer the questions the tagger sets for you in their post and create eleven new question for the people you tagged to answer.
  3. You have to choose 11 people to tag and link them on the post.
  4. Go to their page and tell them you have tagged him/her.
  5. Can tagged other.
  6. No stuffs in the tagging section about "YOU ARE TAGGED IF YOU READ THIS" you legitimately (a.k.a really, trust, will all honestly) have to tag 11 people.

11 Perkara Tentangku
1) digelar 'adeq' oleh kawan tuisyen dan collagemate..kerana jeles sangat kt babbyface dan bermuka dan perangai mcm kids , hee :)
2) senyap,friendly dgn org yang saya selesa. 
3) suka bergambar. ni tak yah g tau org semua tau..:D
4)suka tidur dari makan...:D
5) pemalu-kalo cakap telefon.tak gemar ada org...
6) paling pendek dalam sibling.. :(
7) Paling gelap kulit muka antara siblings. Paling hitam, sobs sobss sobss
8) ada 2 adik  [1 laki ,1 perempuan] 1 abg 1 kakak i love them so much!
9) buat 2 kerja dalam satu hari  kerani capuk dan misi garang
10) suka ketawa...
11) Masih tetap mengemari warna soft purple.  purple yang romantik. :) 

Masa untuk jawab soalan sheila salleh.
1) Descripe me in 3 words!
comel tembam noisy haha..:D
2) The most discusting things you had ever done in ur life?
banyak gilos...
3) Rate the cuteness of me : 1-15 (lower to higher)
-10.tinggi dah tu...tidak HK tak lekat..:D
4) Which 1 you would keep like to help in 1 time...Mother,Husband/Wife,Bestie?
mak saya lah..saya takde suami lagi.:D5) What the most precious moment we had together?
-jumpa masa sheila nikah..bapak lawa dia time tu..jelez aku..:D HAHAHA...
6) Who are your enemy/enemies?..upsss...
 errr..diri sendiri.:D
7) How to treate people that you hate so much?
buat-buat tak tau...tak kawan.kbai.
8) What is ur secret?...hahahaha...
Secret? Tak secret lagi kalau kasi tau kau! Hihihi
9) Are you pregnant?kekekeke...
- Ofcourse not! haha aku tunggu kau dulu..:D
10) Have you insult anyone before?
donno...:D
11) Guess what im doing right now...
- Tengah tunggu orang jawab soalan kau dalam tag kut? hee


Soalan sheila part 2
1) Berapa tempoh perkenalan antara kita?

sejak plkn..tapi tak tegur..:D
2) Siapakah pasangan yang paling lama bercinta dengan kamu?
dgn ex no 1.HAHAHA..
3) Lepas habis study, nak terus kawin ke sambung lagi pelajaran?
kejaa lahh beb...kumpul dinar..:D
4) Dalam banyak2 kawan, siapa yg annoying buat kamu?
org yang aku nak lempang sbb bg tekanan pada aku..sape biar tuhan yang tahu...
5) Pilih cinta berdasarkan rupa @ wang ringgit?
ermm..2,2 bole?wang kot?:D
6) Jika diberi pilihan, antara Kenny Rogers dan Michelle Jackson, suara mana hebat bagi kamu?
MJ lah kot..
7) Port outing mana sentiasa jadi pilihan kamu?
jusco.dpan mata..:D
8) Zaman sekolah atau zaman dewasa lebih kamu rindui...
sekolah lah...rehat dgn ibu..:O
9) Biasanya, hari minggu kamu di rumah @ hang out dgn teman?
kerja..cis!6 hari seminggu.
10) Sudahkah kamu mencapai hajat yang kamu inginkan..
belummm..:((((( kronik punye menangis!
11)
Berapa besar pengorbanan yang kamu boleh lakukan semata-mata untuk bahagiakan kedua ibu bapa?
ikut apa yang di mahu..skrng lah..jadi misi..huk..huk..

tagged pada kawan-kawan formspring serta pelawat dan pembaca blog hamba.:)