WELCOME TO tiQa'S blog

lawat-lawat

kwn2.

sesiapa yg terasa dirinya baik dgn aku,bolelahh ambek award ni. sila gn malu2 oke? TO MY DEAREST FOLLOWERS:sila ambil award ni ok?and sorry kalo tdk lawa.

Wednesday, 10 June 2009

tag.

Assalammualaikum... =)(jarang sunggoh mulekan dgn salam.)

Hari ni tika dh rembat satu tag kt blog nissa... Maklumlah sebelum ni tiqa jarang or xpernah lagi di tag (Iye ke??? Tp kalau ada tag yg terlepas pandang tu maaflah ye...)btw,terima kasih kat nissa sbb tag ye...


Dalam kiraan 3,
2,
1...

Apa lg, mula la jawab tag tersebut...


Sedikit info mengenai mr dolphin :

* Dianggarkan berusia dlm lingkungan belasan
* Pekerjaannya ialah pelajar
* kegemarannya ayam.
* Merupakan sisulong kpd si furqan...



1. Apakah hubungan awak dengan dia?

soulmates... Haha.. (blushing...)


2. 5 impression terhadap dia?

* Dia lg tinggi dari tiqa.
* Dia ni tegas
* suka masak.
* minat gle keta.
* Yg penting dia ni open minded.:)


3. Perkara yang paling memorable yang dia lakukan kat awak?

* Erm, soalan yg ni susah sikit la nk jawab...rahsia dalam selimut.xmo cite.


4. Kalau dia kekasih awak, awak akan..

* Si dia soulmates sylaa..utk masa dan pd waktu ini...harap sampai bile2. Hehehe


5. Kalau dia jadi musuh awak, awak akan...

* xmolaa.harap2 xgado lgi.lg pun xnk jadi musuh.sebab tiqa sayangkan dia dan adik dia...haahaha..


6. Kalau dia kekasih awak, dia perlu improve dalam...

* ego dia dh kurang yeay!
* dia ni skemaaa sgt kut..hahaaa...


7. Kalau dia jadi musuh awak, mungkin kerana...

* org ke3?kutlaa.


8. Overall impression ttg dia.

* open minded.
* tegas.

9. The most desirable thing to do to her/him.

* nk jumpe adik dia and suap adik dia makan.
* Nak setia dgn dia... (Insya-Allah kalau jodoh berkekalan...)


10. Apakah awak rasa tentang pandangan orang terhadap awak?

* Ada yg kata manja... (dolphin pun kata..)
* Ada yg kata sopan @ lembut... (menipu sgtla tuu... Hehehe)
* Ada jugak yg kata xde perasaan!!! (kdgn2 mmg pun.haha...)


11. The character of you for yourself?

* Happy go lucky, friendly, outspoken person but only at specific time...
* Kalau dari segi fizikal, sy mahu tinggi dan kuruss lgi.(tpi dolphin x bg kurus lg)
* Erm, gile shin chan.haha
* Benci pd orang yg hipokrit, talam dua muka, muka tembok dan seangkatan dgnnya...
* Benci pd perokok jugak... (Nasib baiklah dolphin x merokok...duduk dlm air mana ada rokok.haha...)

*sukerr computer dan big apple.


12. On contrary, the character you hate about you?

* gile kamera.
* Suka shopping.
* gila komputer.
* gila korea.
* xske maafkan org.sbb org xhargai bila maaf dgn mudah.

13. The most ideal person you want to be with?

* 4 ciri yg islam mahukan....:)


14. For people who like you, tell something about them.

* Saya pn boleh terima anda seadanya diri anda... Be yourself okey~~~ Xsuka orang yg hipokrit...thanks jadi kawan sy.:)


15. Five people you want to tag :

1. salwa
2. dzul fahmie
3. adam
4. syed
5. sesiapa sahaja yg nk rembat tag ni (tp dgn syarat, mestilah dpt kebenaran dari sy dulu ye...)


Fuhhh~~~ Dah selesai pn jawab semuanya... Macam jawab soalan exam la pulak... Agak-agaknya lepas ni siapa pulak ye yg nk tag tiqa??? Hmmmm, sebelum tiqa tutup entri yg ni, sekali lg tiqa ucapkan terima kasih kpd nissaa... =)
kerana membenarkan sy copy paste.